Hej allihop, tiden är inne!

Hösten är här, och så även vår inomhustermin! Vi kommer köra igång så gott vi kan, så coronasäkert som vi bara kan. Officiell terminsstart är vecka 36, med första lektionen tisdagen den 7:e september.

Tiderna som gäller för hösten är följande:

Tisdagar: Långsvärd 18:30-21:00 i St Petriskolans gymnasiksal

Onsdagar: Jogo do Pau 17:00-21:00 i St Petriskolans gymnasiksal, tider kan komma att ändras

Torsdagar: Svärd & Bucklare 19:00-21:00 i Österportsskolans gymnastiksal

Vi kommer ha en mjukstart för nuvarande/gamla medlemmar från och med den 24:e augusti, så att vi kan komma igång lite smått och se så att vi rostar av oss lite inför terminen. Då vi fortfarande genomlider en global pandemi, så ber vi att alla följer sitt förnuft och stannar hemma så fort ni känner er sjuka på något sätt. Vi som instruerar kommer också i bästa mån att se till så att vi inte är för tätt inpå varandra och att vi eventuellt kan tvingas avvisa sena fäktare om salen redan är full.

Hoppas vi ses snart!