Klubbmedlemskap

När du kommer till oss för att testa på HEMA har du fyra provtillfällen som du kan disponera fritt – alla fyra på ett vapenslag eller ta chansen att testa på alla våra fäktformer – Långsvärd, Svärd & bucklare, Sabel eller Jogo do Pau. Vid dessa provtillfällen omfattas du av en tillfällig försäkring. Om du sedan fortsätter att träna med oss behöver du betala en medlemsavgift för att fortsätta vara försäkrad, samt en träningsavgift för att bli fullvärdig medlem. Dessa utgör tillsammans din terminsavgift.  


Terminsavgift

För de som tränar aktivt hos oss gäller följande terminskostnader:

  • 850 kronor för de som jobbar heltid
  • 600 kronor för de som studerar eller har en motsvarande inkomst

Inbakat i denna terminskostnad finns en medlemsavgift på 50 kronor, vilket bland annat ser till att du är försäkrad när du tränar med oss. 

Betalning görs till MHFS bankgiro 278-9683

Denna inbetalning ska ha följande bestämda kod i meddelandefältet: 
NAMN, FÖDELSEÅR, MALMÖ, KÖN, TERMIN, KVITTO 

Exempelvis: Shelly Draven,88,M,K,HT23,KVITTO 

Det vi behöver veta vid inbetalning är alltså ert namn, ert födelseår, om ni bor i malmö (utelämna bara M:et om ni inte är skrivna i Malmö), ert juridiska kön, vilken termin ni betalar för (ni kan betala för flera) och kvitto om ni vill ha kvitto (utelämna kvitto om ni inte vill ha kvitto). 

Är man ej skriven i Malmö och inte vill ha kvitto kan det se ut som följande: Eric Draven,88,M,HT23

Förutom att vi vill veta vem som har betalat och därmed kan närvara vid våra aktiviteter, så behöver vi även ovanstående uppgifter dels för er försäkrings skull och dels för att Malmö kommun vill veta vilken typ av idrottsförening vi bedriver.

Har du frågor? Kontakta gärna oss via info@mhfs.se