Höststart 2022!

Hejsan allihop!

Sommaren börjar så smått gå från hög till sen, och det betyder just för det mesta bök med semesteravslut och tråkig vardag. Ett ljus finns dock i mörkret, och det är att vi drar igång vår hösttermin för året! Från och med den 22/8 så kommer vi köra på igen inomhus i St. Petris gymnastiksal.

De två sista veckorna i augusti kommer att innebära en liten smygstart för våra nuvarande medlemmar, för att sedan gå över i officiell start för alla våra vapenslag+nybörjarintag till långsvärd, svärd och bucklare och jogo do pau. Vi introducerar också en till inomhusträningsdag under hösten, sabel på måndagar, lett av Gunilla Lindberg och Mats Wahlberg!

Träningsschemat per vecka kommer se ut som följande:

Måndag: 19:00-21:00 Sabel
Tisdag: 18:30-21:00 Långsvärd Beginners + Advanced
Onsdag: 18:00-20:00 Jogo do Pau
19:30-21:00 Långsvärd intermediate
Torsdag: 19:00-21:00 Svärd & Bucklare

Alla våra träningstillfällen kommer att hållas i St. Petris gymnastiksal!

22/8-1/9 kommer alltså vara en smygstart. Då är endast nuvarande medlemmar välkomna. Sedan följer två veckors nybörjarintag och prova-på för långsvärd, svärd & bucklare och jogo do pau. 6/9+13/9 för långsvärd, 8/9+15/9 för svärd & bucklare och 7/9+14/9 för jogo do pau. Är det så att ni har vänner och bekanta som är sugna på att prova på nåt av dessa vapenslag så förvarna dem och bjud med!

Då sabelträningen är ny på schemat så kommer där inte vara något prova-på tillfälle utan den första ordinarie lektionen drar igång direkt den 5/9.

Under hösten kommer Morgan Hedström och Gunilla Lindberg hålla ett par små workshops. Morgans kommer att rikta sig mot vapenslagen dolk och partisan. Gunilla kommer hålla en workshop som handlar om att träna med en kvinnokropp.

Gunillas workshop äger rum den 4/9.

Datum för dolk och partisan kommer utannonseras i ett senare utskick.

Har ni frågor och funderingar? Hör gärna av er till oss på vår mail: info@mhfs.se

Ta hand om er så ses vi snart i en fäktsal nära dig!